Uw ergotherapeut

Ik ben Bianca Stappers en woon samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Ik heb zo’n twintig jaar ervaring als ergotherapeut. Na de opleiding heb ik een jaar als ergotherapeut, in een dagopvang voor gehandicapte kinderen, in Oostenrijk gewerkt . Terug in Nederland heb ik gewerkt in een instelling voor verstandelijk gehandicapten, ruim zeven jaar in een zorginstelling met verpleeg- en verzorgingstehuizen en bijna 10 jaar in het revalidatiecentrum. In mijn loopbaan heb ik veel cliënten met bijzondere verhalen ontmoet. Cliënten die ondanks hun ziekte verder wilden met hun leven. Als ergotherapeut mocht ik meedenken, adviseren en behandelen om dit zo zelfstandig mogelijk vorm te geven.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen met andere diagnosen zijn natuurlijk ook welkom. Die afwisseling vind ik juist leuk.
In maart 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk: “Ergotherapie Pijnacker”.

Doelgroep
Ergotherapie Pijnacker behandelt en adviseert volwassenen en ouderen die problemen ervaren met activiteiten in het dagelijks leven.

Waar?
Behandelingen vinden meestal plaats in de thuissituatie, Uw thuissituatie toont immers waar de uitdagingen zitten en u kunt direct toepassen wat u heeft geleerd. Ergotherapie Pijnacker werkt in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede, Delft, Zoetermeer, Ypenburg, Leidschenveen.
U kunt natuurlijk ook langskomen in de praktijk die gevestigd is aan de Weteringweg 2 in Pijnacker.

Contact
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06 – 28 35 18 67 of mail naar info@ergotherapiepijnacker.nl.

Volg Ergotherapie Pijnacker ook op:
Linkedin: Bianca Stappers
Facebook: Ergotherapie Pijnacker
Twitter: ErgotherapiePijnacker@ergoPijnacker