Team

Bianca

Ik ben Bianca Stappers en woon samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Ik heb zo’n twintig jaar ervaring als ergotherapeut. Na de opleiding heb ik een jaar als ergotherapeut, in een dagopvang voor gehandicapte kinderen, in Oostenrijk gewerkt . Terug in Nederland heb ik gewerkt in een instelling voor verstandelijk gehandicapten, ruim zeven jaar in een zorginstelling met verpleeg- en verzorgingstehuizen en bijna 10 jaar in het revalidatiecentrum. In mijn loopbaan heb ik veel cliënten met bijzondere verhalen ontmoet. Cliënten die ondanks hun ziekte verder wilden met hun leven. Als ergotherapeut mocht ik meedenken, adviseren en behandelen om dit zo zelfstandig mogelijk vorm te geven.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen met andere diagnosen zijn natuurlijk ook welkom. Die afwisseling vind ik juist leuk.
In maart 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk: “Ergotherapie Pijnacker”.

U kunt mij bereiken per mail: bianca@ergotherapiepijnacker.nl of telefonisch: 06 – 28 35 18 67.

Manon

Ik ben Manon van Driel. Sinds 1999 ben ik met veel plezier werkzaam als ergotherapeut. Ik heb ervaring opgedaan als allround ergotherapeut met specifieke kennis over energieverdeling (belasting/belastbaarheid), Parkinson, longziekten, neurologische en reumatische aandoeningen. Ik vind het belangrijk dat mensen hun leven kunnen leiden op de manier die zij wensen en belangrijk vinden. Door een ziekte of handicap kan er een verschil ontstaan tussen wat u wilt en wat u kunt. Het leuke aan ergotherapie vind ik dat ik zowel praktisch als coachend mag werken. Ik kan meedenken over aanpassingen en hulpmiddelen, maar ook coachend werken door advies te geven over een goede balans tussen belasting en belastbaarheid of activiteiten op een andere manier uit te voeren. Als ergotherapeut zoek ik met u naar uw mogelijkheden om de voor u belangrijke activiteiten (weer) te kunnen (blijven) uitvoeren.

U kunt mij bereiken per mail: manon@ergotherapiepijnacker.nl of telefonisch: 06 – 42 63 57 73.

Lisandra

Mijn naam is Lisandra Schriek. In februari 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Tijdens de opleiding heb ik ervaring op mogen doen in de revalidatie, langdurige zorg en 1e lijn. Na de opleiding ben ik een half jaar werkzaam geweest in de langdurige zorg bij een zorgorganisatie in Midden Delfland als waarnemer. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in mijn ergotherapeutische loopbaan: werken bij Ergotherapie Pijnacker. De kleinschaligheid van een zelfstandige praktijk en de diversiteit aan hulpvragen spreken mij erg aan.

Iedereen heeft een persoonlijk levensverhaal en ik vind het belangrijk om hiervoor aandacht te hebben. Inlevingsvermogen, geduldig en zorgzaam zijn eigenschappen die mij omschrijven als persoon en die ik inzet in mijn werk als ergotherapeut. Het geeft mij veel voldoening om een stukje bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen. Een kleine aanpassing kan al een wereld van verschil betekenen in het dagelijks leven.

U kunt mij bereiken per mail: lisandra@ergotherapiepijnacker.nl of telefonisch: 06 – 16 02 10 25.

Doelgroep

Ergotherapie Pijnacker behandelt en adviseert volwassenen en ouderen die problemen ervaren met activiteiten in het dagelijks leven.

Waar?

Behandelingen vinden meestal plaats in de thuissituatie, Uw thuissituatie toont immers waar de uitdagingen zitten en u kunt direct toepassen wat u heeft geleerd. Ergotherapie Pijnacker doet huisbezoeken in Pijnacker.
U kunt natuurlijk ook langskomen in de praktijk die gevestigd is aan de Weteringweg 2 in Pijnacker.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial