Samenwerking

Ergotherapie Pijnacker werkt samen met alle thuiszorgorganisaties, huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, casemanagers, oefentherapeuten, WMO consulenten, SWOP, beweegcoaches en anderen in de regio die betrokken zijn bij de behandeling .

Jenny van den Nouweland is logopedist en kindercoach. Zij werkt met kinderen van 0 t/m 18 jaar. Vanaf 1 april 2019 delen Jenny en ik de wachtruimte op de locatie Weteringweg.
Helma de Wit werkt als oefentherapeut bij praktijk De Wissel. Zij ziet veel ouderen en/ of mensen met complexe aandoeningen. Helma doet indien nodig huisbezoeken.
Emerald Vitaal is een praktijk aan huis voor massage, floaten, voedings- en leefstijladviezen. 
Een huidtherapeut zal er alles aan doen om klachten als gevolg van huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. De praktijk van Lisa van Luijk is gevestigd aan de Rijskade 1.
De praktijk van Hélène Kempers is gevestigd op het Emmapark 12.
De beweegcoach Senioren heeft als doel om senioren zo veel mogelijk in beweging te krijgen.
Psychologie Pijnacker biedt u kortdurende individuele en/of groepstherapie bij psychische problemen.
Fysiotherapiepraktijk Pijnacker-Zuid is gevestigd in het gezondheidscentrum De Kroon en biedt verschillende specialismen, zoals: Manuele Therapie, Manuele Lymfe Drainage Vodder/ Oedeemtherapie, Fysiotherapie bij oncologie, Kinderfysiotherapie, Sportrevalidatie, Revalidatie na operatie, Dry Needling en Hand en Pols therapie.
De praktijk van Ron van der Weide en zijn medewerkers is gevestigd aan de Anne Franklaan in Pijnacker. Zij leveren naast de algemene fysiotherapie ook specialistische zorg, zoals de duizeligheidspoli, dry needling en revalidatie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial