Nieuws

Coronavirus Ergotherapie Pijnacker volgt de adviezen van Ergotherapie Nederland en het RIVM op.  Huisbezoeken vinden daarom alleen plaats als het echt niet anders kan. Bijvoorbeeld bij medische noodzaak of wanneer het beantwoorden van de ergotherapeutische hulpvraag leidt tot ontlasting van thuiszorg of huisartsenzorg. Tijdens contactmomenten wordt fysieke aanraking zoveel mogelijk beperkt. Ik werk zoveel mogelijk vanuit huis en heb met u contact middels (video-) bellen om de ergotherapie behandeling op deze wijze zo goed mogelijk voort te zetten. Het programma “Clickdoc” gebruik ik vanaf 23 maart voor het videobellen. Dit is een “AVG proof” programma. Dit betekent dat uw privacy gewaarborgd is.  Wanneer ik verkoudheids- of griepklachten hebben zoals omschreven door het RIVM, zal ik thuis blijven en geen persoonlijk contact met cliënten hebben.  Wanneer er sprake is van een huisbezoek bel ik u, indien mogelijk, minimaal 1 dag van tevoren op om de afspraak te verzetten.  De praktijk blijft geopend voor de huidige cliënten en nieuwe aanmeldingen. Bij het maken van afspraken wordt het bovenstaande in acht genomen. Zolang de scholen dicht zijn, plan ik afspraken alleen in de middag. Op vrijdag ben ik de hele dag beschikbaar. Telefonisch ben ik dagelijks bereikbaar van 09.00- 16.30 uur.  Alvast bedankt voor uw begrip.  Voor vragen kunt u mij bellen: 06 -28 35 18 67.

Coronavirus
Ergotherapie Pijnacker volgt de adviezen van Ergotherapie Nederland en het RIVM op. 
Huisbezoeken vinden daarom alleen plaats als het echt niet anders kan. Bijvoorbeeld bij medische noodzaak of wanneer het beantwoorden van de ergotherapeutische hulpvraag leidt tot ontlasting van thuiszorg of huisartsenzorg.
Tijdens contactmomenten wordt fysieke aanraking zoveel mogelijk beperkt.
Ik werk zoveel mogelijk vanuit huis en heb met u contact middels (video-) bellen om de ergotherapie behandeling op deze wijze zo goed mogelijk voort te zetten.
Het programma “Clickdoc” gebruik ik vanaf 23 maart voor het videobellen. Dit is een “AVG proof” programma. Dit betekent dat uw privacy gewaarborgd is.

Wanneer ik verkoudheids- of griepklachten hebben zoals omschreven door het RIVM, zal ik thuis blijven en geen persoonlijk contact met cliënten hebben.  Wanneer er sprake is van een huisbezoek bel ik u, indien mogelijk, minimaal 1 dag van tevoren op om de afspraak te verzetten.

De praktijk blijft geopend voor de huidige cliënten en nieuwe aanmeldingen. Bij het maken van afspraken wordt het bovenstaande in acht genomen.
Zolang de scholen dicht zijn, plan ik afspraken alleen in de middag. Op vrijdag ben ik de hele dag beschikbaar. Telefonisch ben ik dagelijks bereikbaar van 09.00- 16.30 uur.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Voor vragen kunt u mij bellen: 06 -28 35 18 67.
Wilt u meer nieuws van Ergotherapie Pijnacker lezen, lees dan hier verder.